top of page

U6-7 Piger og Drenge
Sæsonen 2024-25

U6/U7 holdet er for alle 6-7 årige børn, der kan lide at bevæge sig og lege med en bold. 

 

I Team Haderslev KFUM lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Vi leger, løber, kaster, griber og spiller sammen – og så tilstræber vi, at børnene er mest muligt aktive og har flest mulige boldberøringer under hele træningen. 

 

Vi tager til halvdagsstævner ca. 3-4 gange på en sæson, og alle kan komme med - uanset niveau. Vi opfordrer alle til at deltage i disse stævner for at øge motivationen og børnenes glæde ved håndbolden. 

Hvornår kan dit barn starte? 

Dit barn kan starte, når det er fyldt 5½ år og vi har plads på holdet. Derudover er der absolut ingen krav til, hvad dit barn skal kunne med en bold inden opstart. Det vigtigste er, at barnet har lyst til at gå til håndbold. Så skal vi nok gøre vores bedste for, at dit barn får en sjov træning. 

 

For børn, der er yngre end 5½ år, henviser vi til klubbens Far/Mor/Barn hold, som er et godt sted at starte og få smag for det at lege med en bold.

 

Forventninger 

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis, og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til. Det kan f.eks. være med trøjevask, kagebagning eller hjælpetræner indimellem, samt en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner. 

Opstarts dato for holdet

kommer snart.

Trupansvarlig.

træner U6/7

Maria Ho Andersen

Mobil nr. 22411250

Mail.

Træningstid.
Onsdag. kl.16.00-17-00
i Kløvermarkhallen
bottom of page